Leveringsvoorwaarden

Betaling:

De afnemer kan kiezen om te betalen met Paypal, vooraf overmaken of achteraf betalen via klarna. Bij afhalen zal natuurlijk een afspraak gemaakt moeten worden en word contant betaald.

Bij kleine bestellingen, (zoals een zakje haakjes), die in een envelop passen, kan de afnemer even contact met JWH Hengelsport opnemen voor lagere verzendkosten.

Verzending:

Na betaling van uw bestelling zal deze binnen 3 werkdagen worden verzonden, als de door u bestelde artikelen op voorraad zijn. is dit niet het geval zal JWH Hengelsport contact met u opnemen.

Handboogartikelen worden in veel gevallen rechtstreeks vanaf de leverancier bij u aan huis geleverd. Dit houdt in dat er op diverse artikelen een langere levertijd zit. Zodra uw bestelling verzonden is, wordt er een track en trace naar uw mail verstuurd zodat u uw bestelling kunt volgen.

Na dat de bestelling is verzonden krijgt u hier bericht van via een E-mail.

Afnemer draagt het risico van de bestelling/artikelen vanaf het moment waarop de bestelling/artikelen aan het opgegeven adres ter ontvangst worden aangeboden. Na ontvangst van de gekochte produkten dient de koper/afnemer binnen zeven (7) werkdagen het produkt te onderzoeken op gebreken en deze te melden aan JWH Hengelsport. Er wordt dan naar een passende oplossing gezocht.

Retourneren:

Nadat de afnemer de bestelde artikelen heeft ontvangen, heeft de afnemer de bevoegdheid om binnen zeven (7) werkdagen na de ontvangst van dit product, de overeenkomst met JWH  Hengelsport  te ontbinden. De afnemer hoeft hiervoor geen reden op te geven.


Indien de afnemer de overeenkomst wenst te ontbinden, dient de afnemer dit schriftelijk (via e-mail of brief) aan JWH Hengelsport te melden. De afnemer dient het product, na overleg met JWH Hengelsport te sturen naar een door JWH Hengelsport vastgesteld adres.

Indien een product wordt geretourneerd dat schade heeft opgelopen die aan een handeling of nalatigheid van de afnemer te wijten is of anderszins voor risico van de afnemer komt, zal JWH Hengelsport de afnemer hiervan schriftelijk (via brief of e-mail) in kennis stellen. JWH Hengelsport  heeft het recht om de waardevermindering van het product als gevolg van deze schade van het aan de afnemer terug te betalen bedrag in te houden.

De afnemer dient in dit geval zelf de kosten van en het risico voor het verzenden te dragen. 

Indien de afnemer reeds  betalingen heeft verricht op het moment dat de afnemer de overeenkomst met JWH Hengelsport van deze algemene voorwaarden heeft herroepen, zal JWH Hengelsport  deze betalingen binnen veertien (14) werkdagen nadat JWH Hengelsport het door de afnemer geretourneerde product heeft ontvangen, aan de afnemer terugbetalen (inclusief de oorspronkelijke verzendkosten).

De verzendkosten die JWH Hengelsport  heeft gemaakt om het product naar u toe te zenden zullen in mindering worden gebracht. U ontvangt dus de betaling retour minus de verzendkosten.


JWH Hengelsport behoudt zich het recht om geretourneerde producten te weigeren of om slechts een gedeelte van het reeds betaalde bedrag te crediteren, wanneer het vermoeden bestaat dat het product reeds is geopend, gebruikt of door de schuld van de afnemer (anders dan die van JWH Hengelsport of de leverancier van het product) is beschadigd.

Klantengegevens:

Alle gevens van de klanten worden persoonlijk behandeld en zullen niet aan derden worden verstrekt.

 

 

Powered By OpenCart
JWH Hengelsport © 2019